Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl başlatılan ve amatör sürücülere yönelik düzenlenen Ralli Kupası'nın ilk yarışı 'Aras Cam Rallisi' tamamlandı. 22 ekibin katılımıyla 4 ayrı kategoride İzmir'de gerçekleştirilen heyecan dolu yarışlar, Teos Marina'daki ödül töreni ile son buldu.

TOSFED tarafından gerçekleştirilen Ralli Kupası'nın ilk yarışı 2-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kısa adı BMS olan Batı Anadolu Motorsporları Kulübü tarafından düzenlenen yarış, Seferihisar bölgesindeki 2 özel etabın 3'er kez geçilmesinden oluştu. İzmir, İstanbul ve Bursa illerinden 22 ekibin start aldığı ralli, 4 ayrı kategoride mücadeleye sahne oldu. 3 Mart'ta Teos Marina'dan verilen seramonik startla başlayan rallide; 6,80 kilometre uzunluğundaki Göndence ve 10 kilometre uzunluğundaki Seferihisar etapları 3'er kez geçildi.

Heyecan dolu anlara sahne olan yarışlarda kategori 1 birinciliğini Alper Akgün-Serkan Korkmaz, kategori 2 birinciliğini Orçun Nural-Orkan Gökşen, kategori 3 birinciliğini Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol ve kategori 4 birinciliğini ise Ümit Kemal Coşkun-Özgür Gürlük ekipleri kazandı. Dereceye giren pilotlar ödüllerini TOSFED Başkanı Demir Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu yetkililerden aldı. TOSFED Ralli Kupası, 23-24 Mart tarihleri arasında Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenecek olan İzmir Rallisi ile devam edecek.

Editör: TE Bilisim