Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzon ile oynayacakları kupa maçında takımına yürekten inandığını belirterek, “Biz zor günleri atlatmış bir takımız. Trabzonspor maçı da bizim için mükemmel geçecek. Bütün arkadaşlarım kapasitelerinin üzerine çıkacaklar.” dedi.

    Sivasspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında hakem hataları ile kupa maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

SİVASSPOR KURAL HATASI DİYE İTİRAZ ETTİ

    Sezon başından beri sürekli hakem hatalarına maruz kaldıklarını savunan başarılı hoca, Gençlerbirliği maçında hakem Süleyman Abay’ın yanlış oyuncuya sarı kart gösterdiğini belirterek “Gençlerbirliği maçında olan olay hem çirkin hem de hakemlere yakışmayacak bir olaydı.” şeklinde konuştu.
    Hakemlerin art niyetli olduklarına inanmadıklarını kaydene Çalımbay, şöyle devam etti:
    “Yine de hakem hataları bizi buluyor. Sezon başından beri inanılmaz şekilde mağdur olduk. Bu son maçta da karşımıza çıktı. Hakem oyunun kaderini değiştirecek bariz hata yaptı. Yönetim Kurulu gerekli girişimi yapacaklar. Kural hatası da olabilir, hakem hatası da olabilir. Kural hatası diye düşünüp maçın tekrarlanması için gerekli müracaatı yaptık.”

HEM RAKİPLERLE HEM DE HAKEMLERLE MÜCADELE EDİYORUZ

    Rıza Çalımbay, “Hem rakiplerle uğraşırken bir de maalesef hakemlerle mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bundan sonra kalan 2 tane kupa maçımız, 5 tane lig maçımız var ve şu anda hala benim üstümde hakem hatalarından doğacak müthiş bir korku var.” görüşünü savundu.

    Önlerinde çarşamba günü Trabzonspor ile oynayacakları yarı final ilk maçı olduğunu ifade eden tecrübeli hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Bu maç iki takım içinde bu seneki en büyük hedefi. Bizim içinde Trabzon içinde en büyük hedef kupa. Biz kendi sahamızda oynayacağımız bana göre maçın ilk yarısı, 2.yarıyı Trabzon’da oynayacağız. Buradaki netice ne olursa olsun hiçbir takım tur atladı veya avantajlı diye bir şey düşünülemez. 2 takımda maçın kaderini değiştirecek oyunculara sahipler. Kendi sahamızda amacımız maçı kazanmak. Ben takımıma yürekten inanıyorum. Biz zor günleri atlatmış bir takımız. Trabzon maçı da bizim için mükemmel geçecek. Bütün arkadaşlarım kapasitelerinin üzerine çıkacaklar."

SİVASSPOR'DA TRABZONSPOR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

    Öte yandan Sivasspor, çarşamba günü sahasında oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ve pas çalışması yapıldı. Antrenmana süresiz kadro dışı cezası nedeniyle A2 takımıyla çalışan Sercan katılmadı. Oyuncuların antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Editör: TE Bilisim