Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Bugünkü beraberlik benim için galibiyet kadar önemli. Böyle devam ederse hepimiz memnun olacağız." dedi.

Carlos, 1-1 berabere biten maç sonrası açıklamasına oyuncularını kutlayarak başladı. Mersin sahasında kendi evlerinde oynuyor gibi olduklarını ifade eden Carlos, "Takımımız gerçek futboldan maçın sonuna kadar hiç pes etmedi. Her zaman top peşinde koştular. Penaltı konusunda halen tereddütlerim var. Çünkü orda maçın hakemi penaltı vermedi 4. hakem verdi. Maçlarda galibiyet almak için çabalıyoruz. Rakip takımın taraftarları bile biz oynarken alkışlıyorlar, Buradan Mersin taraftarlarına bize gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugünkü beraberlik benim için galibiyet kadar önemli. Böyle devam ederse hepimiz memnun olacağız" diye konuştu.

'BAĞIRARAK MAÇ KAZANILMAZ'

Tecrübeli teknik adam, basın mensuplarının ilk yarı sonunda soyunma odasına giderken Rıza Çalımbay ile yaşadıklarının sorulması üzerine "Fazla bir şey olmadı orda. Ben maç bitince hakemin yanına gittim bazı kararları doğru vermesi konusunda uyarmak için. Maalesef Mersin'in hocası yanlış anladı galiba. Ben Rıza hocaya saygılıyım. Çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Rıza Bey'e tek söylediğim 'hakemlere karşı çok konuşmaması' idi. Bağırarak maç kazanılmaz. Rıza hoca bizim takımın daha iyi oynadığını gördü ki hakeme baskı kurarak maçı kazanacağını sandı. Olmayan bir penaltı İsmail'e verilen sarı kart. İsmail kaymış olabilir ama topa müdahale eden kendisi idi. Ama Vederson, Brezilyalı akıllı oyuncu. Rakip hocalarla tartışmaları sevmeyen biriyim. Buradan da Rıza hocadan özür diliyorum yanlış anlaşılma olduğu için. Ben buraya kazanmaya geldim. Dokunduğun zaman futbolcu kendini yere atıyor. Futbolda temas olmalı. Rıza hoca benim için profesör. Onun için ben tartıştığım için kendimi kötü hissettim. Şimdi gidip sarılacağım özür dileyeceğim." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim