Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi evinde Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Roberto Carlos, Eskişehir karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Roberto Carlos, "Elbette bazı eksiklerimiz var. Futbolcularımız bu eksiklerini tamamladığı zaman daha iyi oyun oynayacağımızı düşünüyorum. Çok çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Bir gazetecinin Akhisar Belediyespor’da ilk maçına çıktığı için heyecanlı olup olmadığı ve takımı nasıl bulduğu ile ilgili sorusunu cevaplayan Carlos, “Aslında ilk maçtan dolayı biraz heyecanım vardı. Ama hakem bizim olan penaltımızı vermedi. Kendi hatalarımızdan iki gol yedik. Bunları zamanla aşacağımızı inanıyorum. Takımı iyi buldum. Eskişehirspor’a karşı iyi de pozisyon bulduk.” diye konuştu.

Carlos, maçın hakeminin maçta çok sayıda kart kullanmasıyla ilgili soruya şu şekilde cevap verdi: "Hakem daha çok kendini öne çıkarmak istedi. Çok gereksiz kartlar gösterdi bence. Maçı çok fazla durdurdu. Oyunu akışına bıraksaydı daha farklı bir maç olurdu diye düşünüyorum. Kendisini çok iyi tanıyorum ve Türkiye’nin en iyi hakemlerinden bir tanesidir. Fakat bugün kendisini ön plana çıkartmak isteyince hata yaptı tabi. Bugün gününde değildi ama kendisini severim.”

Editör: TE Bilisim