Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler ile Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Sorumlusu Fatih Terim, Almanya'da bir araya geldi.

Terim, Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'in davetlisi olarak geldigi Dusseldorf'ta Atletico Madrid maçı öncesi Beşiktaş'ın oyuncusu Gökhan Töre ile problem yaşan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Bayer Leverkusen'in stadı Bay Arena'nın VIP Lounch kısmında gerçekleşen görüşmede Rudi Völler'in yanısıra Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbach da hazır bulundu.

Terim, Völler ile Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun son durumunu konuştu. NTV Spor'un haberine göre iki oyuncunun da Türk futbolu için çok değerli olduğunu vurgulayan Völler'e katılan Terim, Bay Arena'da kusursuz ağırlandı.

Toplantıya daha sonra Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu da katıldı. Çalhanoğlu, oğlunun milli takımı çok sevdiğini, ülkesi adına görev yapmaktan onur duyduğunu ifade etti. Sarı kart cezalısı olduğu için Atletico Madrid maçında oynayamayan Ömer Toprak da Fatih Terim ile biraraya geldi.

Fatih Terim daha sonra Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya gelen Bayer Leverkusen ile Atletico Madrid maçını tribünden takip etti. Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle 1-0 kazanan Leverkusen rövanş için avantaj sağladı. Arda Turan ise 64 dakika sahada kaldı.

Fatih Terim, maçın ardından Hakan Çalhanoğlu ile biraraya geldi. Attığı golden dolayı genç yıldızı tebrik eden Terim, Bay Arena'da milli futbolcuyla kısa bir konuşma yaptı. Hakan da Fatih Terim'e geldiği için teşekkür etti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Gurubu'nda 28 Mart'ta oynanacak Hollanda maçı öncesi Fatih Terim'in yaptığı kritik toplantı, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun yeniden milli takım forması giymesi adına büyük önem taşıyordu.

Editör: TE Bilisim