Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Türk işçilerin Rusya'da çalışamayacak olması Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz'i etkilemeyeceğini söyledi.

Türkiye hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle Rus S-24 uçağı Türk F-16 jetleri tarafından geçtiğimiz hafta Suriye’de düşürülmüştü. Yaşanan bu olayın ardından Rusya, Türkiye'ye karşı ekonomik önlemler alacağını duyurmuştu.

Daha sonra ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'ye karşı uygulanacak ekonomik önlemler kararnamesini imzaladı. Karara göre Rusya'daki işverenler, 31 Aralık 2015 tarihine kadar hukuki anlaşması bulunmayan Türkiye vatandaşı işçileri 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren işe alamayacak.

Konuyla ilgili Rsport'taki bir programa telefonla bağlanan Spor Bakanı Mutko, yaptırımların Gökdeniz'i etkilemeyeceğini söyledi. Mutko, "Tabi ki hayır, Gökdeniz'in kontratı var, çalışmaya (oynamaya) devam edecek." dedi.

"O ARTIK BİR RUS DELİKANLISI"

Gökdeniz hakkında sıcak cümleler sarf eden Bakan Mutko, "Karadeniz artık bir Rus delikanlısı, mükemmel bir insan. Herkes onun gibi olsaydı her şey çok güzel olurdu." diye konuştu.

2008 yılında Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz, 2017-2018 sezon sonuna kadar sözleşmesini uzatmıştı.

Öte yandan basında Gökdeniz'in sözleşmesi merak edilirken Rubin Kazan'ın Genel Müdürü İlgiz Fahriyev, Türk oyuncunun sözleşmesi ile ilgili bir değişiklik yapmayacaklarını açıkladı.

Editör: TE Bilisim