Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Sadettin Saran, öğrencilerin Fenerbahçe ile ilgili sorularını cevapladı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için “Bu benim için bir tutku. Bana da teveccühü var. İstifa etmeme 11 sene olmasına rağmen beni hala başkanlığa yakıştırıyorlar. Bakacağız, kısmet.” dedi. Öğrencinin ‘Düşünüyorsunuz yani?’ sorusu üzerine Saran, “Düşünüyorum, evet” cevabını verdi.

Sadettin Saran, bir öğrencinin, ‘Fenerbahçe ile ilgili çalışmalarınız, projeleriniz var mı?’ sorusuna Saran, “5 yaşından beri Fenerbahçeliyim. Babadan Fenerliyim. Dedem, kızlarım Fenerli, bu bir aşk. Çok mantıklı mı yönetici olmak? Çok mantıklı bir şey değil. Türkiye’de spor çok nankör, cebinden, zamanından, ailenden fedakarlık yapıyorsun başarısızlıkta ana avrat küfür yiyorsun. Bu benim için bir tutku. Bana da teveccühü var. İstifa etmeme 11 sene olmasına rağmen beni hala başkanlığa yakıştırıyorlar. Bakacağız, kısmet." diye cevap verdi. 'Düşünüyorsunuz yani?' sorusu üzerine de Saran, “Düşünüyorum, evet” açıklamasında bulundu.

"AZİZ YILDIRIM: BİR DÖNEM DAHA BAŞKANLIK YAPARIM AMA ONDAN SONRA BIRAKACAĞIM"

Aziz Yıldırım, 30 Kasım’da katıldığı ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda düzenlenen programın ardından Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıda taraftarlarla bir araya geldiğinde başkanlıkla ilgili değerlendirmelerde bulunarak şu sözlerle bırakacağını açıklamıştı:

“Belki bir dönem daha başkanlık yaparım ama ondan sonra bırakacağım. Bunu ilk defa söylüyorum. Bir gün öncesine kadar konuşmaz, söylemezdim. Buradan söyleyeyim. Tek bir hedefim var, 1 milyon üye projesini hayata geçirmek ve Fenerbahçe'yi sizlerle beraber tabana yaymak. Bu tabanın üzerine de güçlü bir marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü oturtmaktır. 2-3 yıl içinde bunu yapacağımıza da inanıyorum. Ben de sizler gibi bu sıralarda oturacağım. Bir çocuğum var, Allah ona da burada okumayı nasip eder."

Editör: TE Bilisim