Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü'nde halterci Sema Acartürk'ün Türkiye şampiyonu olmasının sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Denizli’de yapılan Halter Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü haltercisi Sema Acartürk, 58 kilo kategorisinde Türkiye şampiyonu olmuştu.

Türk Telekom tarafından “Türkiye’ye Değer” çatısı altında desteklenen amatör spor kulüpleri arasında yer alan Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü’ne bağlı halterci Sema Acartürk, "Türkiye şampiyonu olmanın sevincini yaşıyorum. Denizli’de büyük ilgi gördük. Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü’nün tüm yetkililerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Şimdi verilen destek ve gösterilen ilginin de moral motivasyonu ile çalışacağım ve başarılarımı daha da yükseklere çıkaracağım." dedi.

Türkiye Halter Federasyonu organizasyonunda gerçekleşen ve 24 ilden 161 sporcunun katıldığı şampiyonada, Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü'nün sporcusu Sema Acartürk, kategorisinde en yakın rakibine toplamda 39 kilo fark atarak koparmada 75, silkmede 110 kilo olmak üzere toplamda 185 kilo kaldırarak Türkiye şampiyonu olmuştu.

Spora 2005 yılında, atletizm dalında başlayan ve 2007 yılında Gülle Atma Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Sema Acartürk’ün çeşitli dallarda Türkiye şampiyonlukları ve Avrupa dereceleri bulunuyor. Sema Acartürk, 2011 yılından itibaren spor çalışmalarını Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü'nde yürütüyor.

Editör: TE Bilisim