Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Rio 2016 Olimpiyat Oyunları elemeleri için hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Göksenin Köksal sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartıldı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, Göksenin Köksal'ın durumuyla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinden şu bilgiyi verdi:

"Göksenin Köksal'ın sol ayağında akşam antrenmanında oluşan ani ağrı sonrası yaptığımız muayene ve çekilen MR neticesinde, Plantar Fasya Rüptürü (ayak altında topuğa yapışan yumuşak dokuda yırtık) olduğunu gördük. Herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmeyen bu yaralanmanın, fizyoterapi ile 6 hafta içinde iyileşeceğini umuyoruz."

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda 20 kişilik aday kadrodan Metecan Birsen, Mehmet Yağmur, Metin Türen ve Tolga Geçim'in çıkartılması ile kadro 16 kişiye inmişti. Göksenin Köksal'ın da zorunlu olarak kadrodan çıkartılmasıyla milli takımın kamp kadrosu 15 kişiye düştü.

Bu arada hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Türkiye A Milli Basketbol Takımı hazırlık maçında bu akşam Filipinler ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'da başlayacak.
Cihan

Editör: TE Bilisim