Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçlara çıkardıkları oyuncu tercihi konusunda yapılan her yorumun hatalı olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde başlayan Beşiktaş'ta antrenman sırasında teknik direktör Samet Aybaba, basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Samet Aybaba, Sanica Boru Elazığspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü oyuncular nedeniyle eleştirilmesinden bir çok konuya kadar görüşlerini belirtti. Aybaba, ilk olarak Sanica Boru Elazığspor maçı kadrosu hakkında konuşarak, "Oyuncu tercihleri konusunda yapılan her yorum hatalıdır. Çünkü herkesin farklı bir tercihi olur ve bu konu ile ilgili farklı düşünceler ortaya atılır." dedi.

Tecrübeli teknik adam Sanica Boru Elazığspor maçının son anlarında oyuna giren Niang için bir gazetecinin, ‘maçtan sonra menemen yedimi sorusuna’ espirili bir şekilde cevap vererek “10 dakikada menemen hak edilmez. Niang'ın henüz eksikleri var. Tabi ki kaliteli bir futbolcu ve kendisi hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok.” dedi.

Samet Aybaba sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan Escude'nin son dönemde performansının arttığını ve bu durumdan memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Aybaba yeni sezonda maçlarını Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamaları durumunda siyah -beyazlı taraftarlara da önemli görev düştüğü söyledi. Tecrübeli hoca “Şu an için yeni sezonda maçlarımızı oynayacağımız stadyum konusunda alınmış karar yok. Ancak Şükrü Saraçoğlu Stadı aklımızdaki tercihlerden biri. Eğer bu durum gerçekleşirse taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Sonuçta biz oraya misafir olarak gideceğiz. Ev sahibine saygılı olmalıyız ve misafirliğin gerekliliğini yerine getirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Aybaba son olarak yakın zamanda yaşanan sakatlıklar sonrası Nevzat Demir Tesisleri'nin zemininde yapılan kontrollerin olumlu çıktığını ancak genel yıpranma nedeniyle yeni sezon öncesi zeminde bir takım değişiklikler yapılacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim