Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor deplasmanından aldığı 1 puanla ligde kalmayı garantileyen Sanica Boru Elazığspor’da sevinç gösterileri devam ediyor.

Lig’in 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 kalarak 2013-2014 sezonunda da Spor Toto Süper Lig’de oynama hakkı elde eden bordo - beyazlı ekip de keyifler yerinde. Taraftarlar ile buluşmak amacıyla Postane Meydanı'nda açıldı. Standa Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktöre Yılmaz Vural, Kulüp Genel Menajeri Özgür Öztürk ile futbolcular Serdar Gürler, İvan Sesar ve kaleci Venja İvesa katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan buluşmada taraftarlar Yılmaz Vural ile fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. Teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmayan Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk yaptığı açıklama da burada bulunmalarının forma satmaktan ziyade taraftarlar ile buluşup, vatandaşların teknik heyetini görmesini sağlamak olduğunu kaydetti.

Öztürk, organizasyonun iki gün daha devam edeceğini belirterek, ligde kalmanın getirdiği heyecanı paylaşmak istediklerini belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim