Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Fenerbahçeli Bienvenu’yu almaktan vazgeçen Sivasspor, ara transfer döneminde golcü oyuncu eksikliğini Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım’ı kiralayarak giderdi. Sezon sonuna kadar Sivasspor forması giyecek Yıldırım, takımıyla ilk antrenmanına bugün çıktı.

Ara transfer döneminde Ankaragücü’nden Ümit Kurt ve Samsunspor'dan Hakan Arslan'ı kadrosuna dahil eden Sivasspor, bu kez de sürpriz bir şekilde Galatasaraylı Sercan Yıldırım’ı kadrosuna dahil etti.

Geçen sezon başında 5 yıllığına Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım, Sivasspor’un yaptığı teklifi kabul etti. Sivasspor yönetiminin Galatasaray’a yaptığı teklif doğrultusunda teknik direktör Fatih Terim’in de görüşü alınarak kırmız-beyazlı kulübe kiralık olarak verilen ve kulübünde fazla forma şansı bulamayan golcü oyuncu, Sivas’a oynamak için geldiğini söyledi.

Sivasspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Yıldırım, “Belki buraya geleli birkaç saat oldu ama tüm arkadaşlarımız çok iyi niyetli. İnşallah burada başarılı olacağıma inanıyorum. Hem de Sivasspor’u üst sıralara taşımak istiyorum. Kırmızı-beyazlı forma ile gol yada goller atmak istiyorum. İnşallah iyi çalışıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.” dedi.

“Ben gittiğim her takımda iddialı konuşmuşumdur. Takım olarak kupada gözümüz olduğunu ve bu yolda kazanacağımızı düşünüyorum.” Diyen Sercan Yıldırım, “Ligdeki durumumuzda da puanla üst sıralarla ve alttakilerle birbirlerine çok yakın. O yüzden her maç kritik ve her maçı final niteliğinde oynayacağız. İnşallah üst sıralarda bitirip belki de UEFA’ya gitme şansımız bile olabilir.” şeklinde konuştu.

Taraftarların bir buçuk sene kendini izleyemediğini çok fazla forma şansı bulamadığına değinen Yıldırım, “Tabi burada iyi maçlar çıkartıp, onlara hem iyi bir seyir zevki yaşatmak hem de başarılara götürmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

SERCAN, SERVET YOLUNDA

Daha önce de Fenerbahçe’de sürekli olarak yedek kalan Servet Çetin, 2006-2007 sezonunda forma giydiği Sivasspor’da gösterdiği performansla hem milli takıma davet edilmiş hem de sonraki sezonda Galatasaray'a transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti.
Editör: TE Bilisim