Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Fenerbahçe’de dün vefat eden kulüp müdürü ve eski futbolculardan Serkan Acar için kulüp binası önünde tören düzenlendi.
Cenaze törenine Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm mesai arkadaşları karşıladı. Bu ilk törende Acar Ailesi’nin fertleri ve yakınları da hazır bulundu. Duygusal anların yaşandığı bu ilk törenin ardından cenaze ikinci törenin yapılacağı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ni götürüldü. Serkan Acar için ikinci tören çimleri üzerinde futbol oynadığı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapıldı. Buradaki törende de Acar Ailesi’nin fertleri, Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri, eski başkan ve yöneticiler, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Galatasaray Kulübü eski Başkanlarından Selahattin Beyazıt, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, Şube Kaptanları, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile Profesyonel Futbol Takımın teknik heyet ve oyuncuları katıldı.

AZİZ YILDIRIM: YOL ARKADAŞIMI KAYBETTİM
Başkan Aziz Yıldırım, "Serkan Acar’ın dostları, büyük bir dostumu büyük bir Fenerbahçeliyi kaybettik. Benimle yol arkadaşıydı. 15 sene başkanlığımda, ilk yöneticiliğimden itibaren bana yol arkadaşlığı yaptı. Güvenilir, sağlam karakterli, iyi günde kötü günde destek veren bir insandı. Kalbimin en derin yerinde acılar hissediyorum. 25 yıl beraber çalıştık. Her zaman için ailesini kırma pahasına insanları kırmayan, tüm Fenerbahçelilerin en acı günlerinde yanlarında ve yardımcı olan bir insandı. Bugün aramızdan ayrılıyor ama sarı ve lacivertin kestiği her noktada O da olacak. Hakkımız helal olsun dedik ama bizim onda hakkımız yok. Onun bizde hakkı vardır. Bize hakkını helal etsin. Ailesi de böyle bir insana sahip olduğu için gurur duysun. Nur içinde yat Serkan kardeşim." dedi.
Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanlarından Selahattin Beyazıt ise, "Sevgili Fenerbahçeliler, muhterem hanımefendi hepinizin başı sağ olsun. Daima ondan efendilik hatırnazlık gördüm. Fenerbahçeliliği benim üstünde çok önemli bir etki yapmıştır. Sevgiye, saygıya her şeye layık bir çocuktu. Kendisine rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun"
dedi.

Editör: TE Bilisim