Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Trabzonspor’da sezonun ilk 9 haftasında kadroya dahi alınmayan Polonyalı futbolcu Adrian, takımın değişmezleri arasına girdi. Ligin 10. haftasındaki Medical Park Antalyaspor maçında formasına kavuşan tecrübeli futbolcu, ligde ve kupada attığı gollerle adeta takımını sırtlayan isim oldu. Polonyalı futbolcu, lig maçlarında 3, kupada ise 6 golle kez rakip fileleri havalandırarak 9 golle takımın en golcü ismi oldu.

    Ligdeki MP Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor (2) maçlarında toplam 3 gol atan Adrian, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Kasımpaşa’ya birisi seri penaltı atışlarından olmak üzere 2, Antalyaspor’a 2, Eskişehir ve Mersin İdmanyurdu filelerine birer gol gönderdi. Kupada 6 gole ulaşan başarılı futbolcu, performansıyla da beğeni topladı. Polanyalı futbolcu, bordo-mavili takımın bu sezon resmi maçlarda kaydettiği 36 golün 9'unu atarak en fazla gol üreten oyuncusu oldu.

    Eşi Gosia ve çocuğu Nadia ile birlikte Trabzon’da mutlu bir hayat sürdüren Polonyalı oyuncu, boş zamanlarının tamamını ailesine ayırdığını söyledi. Hayatının en güzel anının kızının doğduğu gün olduğunu ifade eden Adrian, kızını yeni bir şeyi keşfederken izlemenin kendisini en çok güldüren durum olduğunu vurguladı. Adrian aile yaşantısıyla ilgili ipuçlarını verirken, “En hoşlanmadığım yönüm evde birşeylerle meşgul olma konusundaki tembelliğim. Ayrıca sahada kaybetmek de beni fazlasıyla kızdırır.” ifadelerini kullandı.
    Eşi Gosia ile birlikte TS Club için Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan sweetleri giyerek objektiflere poz veren Adrian, “Bizim için bordo-mavinin aşkı da çok özel.” yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilisim