Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Stat: Lviv Arena
Hakemler: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (Polonya)
Shakhtar Donetsk: Pyatov, Srna, Kucher, Rakitskiy, Ismaily, Malyshev, Stepanenko, Marlos (Dk. 90+2 Bernard), Kovalenko, Taison (Dk. 90+1 Wellington Nem), Ferreyra (Dk. 90+1 Eduardo)
Sevilla: Soria, Rami, Daniel Carriço, Mariano Ferreira, Escudero, Krychowiak, N'Zonzi, Vitolo, Banega, Konoplyanka (Dk. 59 Krohn-Dehli - Dk. 72 Coke), Gameiro
Goller: Dk. 6 Vitolo, Dk. 82 Gameiro (penaltı) (Sevilla), Dk. 23 Marlos, Dk. 34 Stepanenko (Shakhtar Donetsk)
Sarı kartlar: Dk. 27 Escudero, Dk. 40 Daniel Carriço, Dk. 48 Krychowiak (Sevilla), Dk. 89 Malyshev, Dk. 90+6 Srna (Shakhtar Donetsk)

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçları İspanya ve Ukrayna'da oynanan maçlarla tamamlandı. Rövanş maçları 4 Mayıs Perşembe günü oynanacak ve finalisler belli olacak.

Ukrayna'da Lviv şehrinde oynanan maçta Shakhtar Donetsk, 6. dakikada Vitolo'nun golüyle 1 - 0 geriye düştüğü maçta 23. dakikada Marlos ve 34. dakikada da Stepanenko'nun golleriyle 2 - 1 öne geçti. Ancak konuk Sevilla 82. dakikada Gameiro'nun penaltı golüyle beraberliği yakaladı.

VİLLARREAL, LİVERPOOL'U UZATMADA DEVİRDİ

Bu arada UEFA Avrupa Ligi yarı finalin diğer maçında ise İspanya ekibi Villarreal, konuk ettiği İngiltere'nin dünya ünlü kulübü Liverpool'u 1 - 0 mağlup etti.

Vasat bir futbolun oynandığı ve ilk yarısı ile normal süresi 0 - 0 biten maçta Villarreal'e galibiyeti getiren gol 90+2. dakikada Adrián López'den geldi.
Cihan

Editör: TE Bilisim