Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, ligdeki kaderlerini başkalarının eline vermeden kendilerinin çizeceğini söyledi.

    Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Orduspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Orduspor maçının çok zor geçeceğini belirtti. Gürcü hoca, "Bizim bir hedefimiz var. Camiamız, Avrupa Kupaları için bu kadar umutlanmışken, bizler bu özel hedefi gerçekleştirmek adına elimizden geleni yapmalıyız.
Bu sene yakaladığımız başarı kesinlikle çok önemli. Tarih, hiç bir zaman kolay yazılmaz. Elimizdeki fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğimiz inancındayım. Başka takımların eline kalmayacak. Yapmamız gereken sahaya çıkıp 3 puanı alıp, geri dönmek." diye konuştu.

KASIMPAŞA, ORDUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLANDI

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
    Kemerburgaz Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra 5'e 2 top çalışması yapan oyuncular taktik çalışmalarıyla idmanı noktaladı. Sakatlıkları bulunun Elyasa Süme ve Santiago Garcia fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.
    Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kasımpaşa, akşam saatlerinde hava yolu ile Samsun'a hareket edecek.

Editör: TE Bilisim