Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, deplasmanda 1-0 kazandıkları Gaziantepspor karşılaşmanın ardından maçın erken saatte oynanmasına yönelik eleştirilerde bulundu. 'Kimse seyretmiyor diye maçları 13.00'e koyuyorlar' diyen Gürcü hoca, seyircinin güzel bir maç izlemenin dışında atmosfer de istediğine dikkat çekti.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, zeminin kötü olduğunu vurguladı. Seyirciyi maça çağırdıklarını ve güzel performans gösermek istediklerini anlatan Shoto Arveldaze, ancak herşeyi ters yaptıklarını belirtti. Gürcü teknik adam, maçın erken saatte olmasını de eleştirerek, “Saha kötü, maçın saati 13.00. Sanki kötü maç olsun diye hazırlanıyoruz. Galip gelen taraf için değil bunu herkes için söylüyorum. Seyirci sadece güzel bir frikik, kafa vuruşu değil, bir atmosfer istiyor. Ben öyle hatırlıyorum. Ben öyle büyüdüm stada giderken. Sonra, oynarken, coşku havası yaşamış insanlarız Türkiye'de. 13.00'de maç çok zor. 2 gün önce geldik. Kalk, çay iç, direkt maça çık. Eğer bizi kimse seyretmiyorsa, 16.00'da oynayalım, 18.00'de oynayalım. Zaten kimse seyretmiyor diye 13.00'de koyuyorlar yani.” diye konuştu.

    Shota Arveladze, maçla ilgili ise şu değerlendirmeyi yaptı:
    “Maçın mücadeleli geçeceğini söyledim. 10 kişi de kaldık. Ama böyle bir sahada oynamak bizim avantajımız. Çünkü rakip ekstra bir oyuncu kullanmak zorunda. Ama onu çabuk bulamıyor. Çünkü saha buna izin vermiyor. Defans yapan takım için daha avantajlı oldu. Gaziantepspor'a kalan maçlarında başarılar dilemek istiyorum.”

Editör: TE Bilisim