24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Sivasspor hafta sonu sahasında ağırlayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın babasının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da olması nedeniyle çalışmalarını yardımcı antrenörler gözetiminde sürdüren kırmızı - beyazlı futbolcular Beşiktaş karşısında galibiyet hedefliyor.

Sivasspor Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak, Kasımpaşa mağlubiyetini unutmak zorunda olduklarını belirterek, “Tek hedefimiz Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak kupa düellosu öncesinde moral bulmak ve ligde yeniden çıkışa geçmek.” dedi.

Kasımpaşa deplasmanından hak etmedikleri bir skorla döndüklerini söyleyen Albayrak, “Oyun olarak çok iyi, tek kötü olan şey oradan puansız dönmek oldu, önümüzde zor bir Beşiktaş karşılaşması var. Bu maçı düşünmek zorundayız.” dedi.

Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş karşılaşmasının her iki takım açısından da zor geçeceğini sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Tek hedefimiz Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak kupa düellosu öncesinde moral bulmak ve ligde yeniden çıkışa geçmek. Takım olarak başka bir düşüncemiz yok." şeklinde konuştu.

“PİECH’TEN YARARLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Son olarak Polonyalı santrafor Arkadiusz Piech’in performansı hakkındaki görüşlerini dile getiren Albayrak, "Piech’in kısa görünüyor ama çabuk bir oyuncu. Kasımpaşa maçında oyuna girdikten güzel pozisyonlar buldu. Eğer o golü atsaydı hem kendisi hem de takımımız için çok daha iyi olurdu. Bütün oyuncu arkadaşlarımızdan olduğu gibi Piech’ten de yararlanmaya çalışacağız." dedi.

Takımda Ümit ve Sercan’ın sakatlıkları bulunduğunu ve maça yetişmelerinin zor olduğunu belirten Albayrak, cezalı Murat Akça dışında cezalı oyuncuları bulunmadığını sözlerine ekledi.

“BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIRIM”

Sivasspor son transferi Polonyalı santrafor, Arkadiusz Piech, ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağını söyledi. 1 - 0 Kasımpaşaspor’un üstünlüğü ile sona eren mücadele ile ilgili görüşlerini dile getiren tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

"Kasımpaşa karşısında son 15 dakika forma giydim. İlk kez kırmızı-beyazlı forma ile oynama imkanı buldum ve bu maçta kendimi çok daha iyi hissetim. İlerleyen haftalarda daha iyisi olacak. Hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde hazır durumdayım. Hocamız şans verdiği takdirde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bizim rakibimiz karşısında bir artımız var ve bu da kendi evimizde oynayacak olmamız. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz. Biz Beşiktaş karşılaşmasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızın bizim arkamızda olmalarını istiyoruz."

SİVASSPOR ANTRENMANI

İki hafta üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, Kasımpaşa yenilgisinin ardından Beşiktaş maçına odaklandı.

Günü tek idmanla tamamlayan Sivassporlu oyuncular, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın babasının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da kalmasının ardından çalışmalarını yardımcı antrenörler gözetiminde açma-germe ve ısınma hareketleri yaptı.

Ardından topla kombinasyon çalışmaları yapan futbolcular, 5’e 2 top çalışması ve iki grup halinde yarı alanda yapılan çift kale maçla çalışmalarına devam etti. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Sercan, Pedriel ve Ümit ise düz koşu yaptı.

Editör: TE Bilisim