Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Heinz Skibbe, Türkiye'ye dönüşünün mağlubiyet ile değil de bir puanla başlamış olmasının kendisini sevindirdiğini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Skibbe, maçın ilk devresinde ofansif anlamda istediklerini yapamadıklarını ancak 1-0 öne geçtiklerini bildirdi. Maalesef bu üstünlüğü koruyamadıklarını dile getiren Skibbe, "İlk devrenin bitmesine az süre kala gol yedik ve daha sonra durum 2-2 oldu. Öncelikle hakemimizi kutlamak istiyorum. Maçın ilk 25 ve son 25 dakikasında rakibimiz bizden iyiydi. Onları kutlamak istiyorum. Eski öğrencim olan Bilal Kısa’ya da biraz sitemim var. Çok üst düzey bir futbolcu. Serbest vuruştan güzel bir gol attı. Akhisar Belediyespor’da gelişimini takip ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Hakemin maçı yönetimiyle ilgili soruyu yanıtlayan Michael Heinz Skibbe, “Mücadelenin çok bol olduğu bir maçtı. Hakem maça hakimdi. İkili mücadele açısından çok yoğun ve çok sert mücadeleler vardı. Özellikle Bilal ve Lawal’ın pozisyonları vardı. Çok kritik anlardı, pozisyonlardı. Ama bana sorarsanız Süper Lig’e yakışır bir maç oldu, hakem de maça hakimdi.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim