Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge karşısında turu geçmek için çok büyük şanslarının olduğunu ve üst düzey performans ortaya koyup turu geçmek istediklerini söyledi.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Club Brugge ile oynanacak rövanş maçı öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Hırvat teknik adam, kendisine yöneltilen "Beşiktaş bu yıl imkansızlıklara rağmen büyük işler başardı. Ligde lider olarak yoluna gidiyor. Avrupa Ligi'nde önemli sonuçlar alıyor. Yarınki maç ve pazar günkü Fenerbahçe maçı kader maçı olarak görülebilir mi?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

"Her sene benzer senaryolar ortaya çıkar. İki üç maçlık periyoda denk gelirsiniz. O maçlarda alınan sonuçlar dönüm noktaları olur. Ligde belirleyici maçlar oynuyoruz. Hala ligde oynanacak 10 maç var. Bursaspor'un bile hala şampiyonluk şansı var. Avrupa kupalarına gelince son düzlükteyiz. Hata yapma payımız az. Çok önemli bir hafta içindeyiz. Her bakımdan bizim için sınav olacak. Oyun kalitemizi gösterme açısından sınav olacak. Bir taraftan da gururluyuz. Şimdiye kadar göstermiş olduğumuz performans bizi buraya getirdi. Çok yüksek özgüvenimiz var."

Club Brugge karşısında turu atlamak için büyük şansları olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, "Rakibe saygı duyuyoruz. Belçika Ligi'nin kalitesi ortada. Brugge şu anda orada lider. Şampiyonlar Ligi'nde de Anderlecht'in Galatasaray maçlarındaki performansını biliyoruz. İlk maçta 60 dakika onlar etkisizdi. Son 30 dakikasında onlar üstündü. Yarın oldukça zor bir maç oynayacağız. Rakibe saygı göstermekte fayda var. Şansımız yok, pes edeceğimiz demek değil. Kesinlikle turu atlamak için çok büyük şansımız var. Bu çok önemli maçta üst düzey performans ortaya koyup turu geçmek istiyoruz." dedi.

YARIN ERKEN GOL BULMAK ÖNEMLİ

Rakiplerinin kolay futbol oynadığına dikkat çeken Bilic, "Basit futbol oynuyorlar. Bu bizim onlara karşı saygısızlığımız anlamına gelmez. Kolay fakat üretken bir futbol anlayışları var. Topu tehlikeli bölgenin uzak tutup top kaybı yapmıyorlar. Oyunu sürekli iterek oynuyorlar. İlk maç 1-1 olduktan sonra oyun üstünlüğünü ele aldılar. Yarın biz onların bu planını durdurmaya çalışacağız. İlk maçtaki gibi oynayacaklarını sanmıyorum. Tribünlerde olacak 70 bin taraftara ihtiyacımız olacak. Liverpool maçındaki senaryo gibi olmayacak. Yarın erken gol bulmak önemli. Belki golü bulamayacağız. Çünkü derli toplu bir takım karşımızda. Oyun istemediğimiz gibi gittiği anlarda bize destek vermeleri gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim