Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, dün akşam derbi karşılaşması sonucunda bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ın katledildiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbi karşılaşmasının sonunda Edirnekapı metrobüs durağı Mehmet Akif Ersoy Köprüsü çıkışında bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım için resmi twitter hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Kılıç, Burak Yıldırım'ın katledildiğini faillerin ise en kısa zamanda bulunacağını belirtti.

Bakan Suat Kılıç, atıtğı twette, "Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe camiasına sabır dilerim. Polis, failleri kısa sürede bulacaktır. Burak katledildi. Büyük acı ve polis teyakkuzda. Katil veya katilleri kısa sürede bulunacaktır. Yargıda gereğini yapacaktır. Renkler yaşama heyecan katsın diye var. Yapılan açıklamalar, yorumlar önemli. Akl-ı selîm sahipleri nifak tohumu ekmemeli. Unutulmamalı ki 'Bir insanın ölümü, bütün insanlığın ölümüdür.' Bu bilinci yaşamak ve yaşatmak herkesin ortak sorumluluğudur." ifadeleri kullandı.

Editör: TE Bilisim