24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Bursaspor'un eski oyuncularından Balıkesirsporlu Sercan Yıldırım'a 'Taahhüdü ihlal' suçundan 3 ay hapis cezası çıktı.

Bir borcundan dolayı icralık olan ünlü futbolcu, Bursa 17. İcra Müdürlüğü'nde bulunan dosyasındaki borcunu belirlenen tarihte ödeyeceğini taahhüt etmişti. Ancak, verilen tarihte borcunu ödemediği öğrenilen Sercan Yıldırım hakkında Bursa 1. İcra Mahkemesi'nde açılan 'Taahhüdü İhlal' davası, sonuçlandı ve genç oyuncuya üç ay hapis cezası verildi. Kararın Yıldırım'a tebliğ edilmesinden sonra sürecin başlayacağı, borcun ödenmesi halinde cezanın kaldırılacağı öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz Ekim ayında Galatasaray'dan Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'a kiralık olarak giden milli golcü Sercan Yıldırım'ın Bursa'daki evine, 300 bin liralık borcu nedeniyle haciz gelmişti. Futbolcunun Bademli'deki villasından plazma televizyon, dizüstü bilgisayar ve otomobile haciz işlemi uygulanmış, Sercan Yıldırım, geçmişteki bir kafe-restoran işinden dolayı kendisi adına imzalar atıldığı ve dolandırıldığını öne sürmüştü.

Yıldırım, yaptığı açıklamada da "Borç bana ait değil. Birileri 'Borçları Sercan Yıldırım ödeyecek' deyip imza atmış. Son günlerdeki çıkışımı engellemek için bu tür işler yapılıyor. Ben de avukatım aracılığıyla yasal girişimlerde bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim