Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan adayı Lutfi Arıboğan'ın güney turu devam ederken, Adana ve Mersin'den sonra bugün de Hatay'da temaslarını sürdürdü.

Çukurova bölgesi ziyaretlerini sürdüren Türkiye Basketbol Federasyonu başkan adayı Lutfi Arıboğan, Hatay'da da bir dizi temaslarda bulundu, tam destek istedi.

Hatay ziyareti kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Lutfi Arıboğan'ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve yetkililer karşıladı. Türk sporu ve basketbolu hakkında fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay'daki spor yatırımları ve Hatay takımlarının basketbolda ki hedeflerinden bahsetti.

Lutfi Arıboğan, Çukurova bölgesi illeri ziyaretleri kapsamında Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay'da karşılaştığı ilgiden memnuniyetini dile getirirken, "Türk basketbolunda bundan sonraki dönemde kulüplerin karar alma mekanizmalarında daha etkin rol almalarını istiyoruz. Yönetimimiz de tüm kulüplerin söz hakkı ile yürüyen bir sistem hedefimiz var." dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise Lutfi Arıboğan'ı ve görüşlerini desteklediklerini ifade ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim