Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu "6. Bilgi Yenileme Kursu", 04-05 Haziran 2013 tarihleri arasında The Green Park Pendik Hotel'de yapılacak. Kulüplerin sağlık ekibi çalışanlarına yönelik düzenlenen kursa, TFF Sağlık Ekiplerinin Yapılanmaları ve İşleyişleri Talimatı çerçevesinde daha önceden sertifika almaya hak kazanmış olsa da, tüm sağlık ekibi çalışanlarının katılmaları zorunluluğu bulunuyor.

4 Haziran Salı günü saat 08.00'de başlayacak ve 5 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'e kadar devam edecek olan kursta, 1. 2. ve 3. Basamak Eğitim Kursları'na ve sınavlarına katılamayanlar ile katıldığı sınavlardan başarısız olanlar için de telafi sınavı da yapılacak. Bir önceki seminerde sertifika almaya hak kazananların sertifikaları da kurs esnasında dağıtılacak.

Buna göre, katılımcıların, aşağıda bulunan katılım formunu doldurması gerekiyor. Katılım için yapılması gereken işlemler, kurs ücreti ve kursun yapılacağı otelde konaklamak isteyenler için ücret bilgisi de formda yer alıyor.

Tüm katılımcıların 27 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar formlarını doldurmaları, katılım ve olacaksa konaklama ücretlerini, formda bilgileri bulunan banka hesabına 27 Mayıs Pazartesi günü akşamına kadar havale etmeleri ve yine formda belirtilen numaraya, yaptıkları ödemenin dekontunu faks çekmeleri gerekiyor. 27 Mayıs Pazartesi gününden sonra yapılacak başvuru ve ödemeler ise kabul edilmeyecek.

4 Haziran Salı gününden itibaren otelde konaklayacak kursiyerler için sabah kahvaltısı (5 Haziran), öğle yemeği (4-5 Haziran) ve akşam yemeği (4 Haziran) ücretsiz olacak. Otelde konaklamayacak katılımcılar için öğle yemekleri ücretsiz sağlanacak. İstanbul'dan kursa katılacaklar içinse konaklama imkanı bulunmuyor.

Daha önce hiçbir kursa katılmamış olanların diploma, belge ve nüfus kağıdı fotokopilerini dekontlarıyla beraber aynı numaraya faks çekmeleri ve ilgili evrakların orijinallerini kurs esnasında görevlilere ibraz etmeleri gerekiyor.

Daha önce seminerlere katılmamış ancak bu seminere katılıp telafi sınavına katılmak zorunda olan kişiler daha önce yapılmış bütün kursların ders notları ve eğitim konularını, internet sitemizin Sağlık Kurulu sayfasında bulunan "Ders Notları" bölümünde bulabilirler.

BİLGİ YENİLEME KURSU İLE İLGİLİ KULÜPLERE BİLGİ VERİLDİ

4-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak Bilgi Yenileme Kursu'na katılacak kişilerin kurs masrafları, en son çalıştıkları kulüpler tarafından karşılanacak. Aksi durum, kulüplere cezai yaptırım doğuracak.

Önemli Not:

Her kulübün bankaya ödeme yaparken, dekontların üstüne açıklama olarak sağlık ekipleri çalışanının ismini ve mesleğini (doktor, fizyoterapist, masör) ve o kişi için ne kadar yatırdığını belirtme zorunluluğu bulunuyor.

Bireysel ödemelerde ise ödemeyi yapan kişinin, dekontun üstüne ismini ve mesleğini (doktor, fizyoterapist, masör) belirtmesi gerekiyor.

Editör: TE Bilisim