Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Zekeriya Alp'in istifasının ardından, Merkez hakem Kurulu'nun yeni başkanı Yusuf Namoğlu oldu. Namoğlu, yaptığı açıklamada "Zor bir dönem. Ben de hizmet etmek istiyorum." dedi.

Alp'in istifasının ardından harekete geçen Futbol Federasyonu yönetimi, Merkez Hakem Kurulu başkanlığı için Yusuf Namoğlu ile temasa geçti. Siyasetçi kimliğiyle de tanınan Yusuf Namoğlu 21 sene faal futbol hakemliği yaptı. Namoğlu, 2011 yılında da Merkez Hakem Kurulu başkanlığı görevini üstlenmişti.

'TFF'DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA' BAŞLIĞI İLE NAMOĞLU DUYURULDU

Bu arada Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 'TFF'den kamuoyuna açıklama' başlığı ile yaptığı resmi duyuruda, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in istifası Türk futbolunda önemli bir sorunun bir kez daha göz önüne gelmesine sebep olmuştur. Maalesef Sayın Alp gibi, dürüstlüğü ve tarafsızlığıyla herkesin takdirini kazanmış değerli futbol adamları maruz kaldıkları hakaretlerin sonucunda Türk futboluna hizmet edemez hale getirilmektedir. Dileğimiz, sorumluluk sahibi herkesin futbolda çatışma ortamına yol açacak açıklamalara bir an önce son vermesidir." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"TFF Yönetim Kurulu olarak Sayın Zekeriya Alp'in istifasını saygıyla karşılıyoruz. Kendisine ve başında bulunduğu kurulun üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Sayın Yusuf Namoğlu'nun getirilmesine oy birliğiyle karar vermiştir. Sayın Namoğlu birlikte çalışacağı kurulu kendisi oluşturacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz."

Editör: TE Bilisim