Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Beşikaş'ın ve milli takımın kalecisi Tolga Zengin, Türkiye'nin en iyi kalecisinin Galatasaraylı file bekçisi Muslera olduğunu söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi’nde Ece Erken’in sunuculuğunu yaptığı söyleşiye katıldı.

Burada öğrencilerin sorularını cevaplayan Tolga Zengin, öğrencilerin Türkiye'nin en iyi kalecisinin kim olduğu yönündeki sorusunu, "Türkiye Ligi’nde en iyi kaleci Muslera." şeklinde cevapladı.

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Tolga, yarın çekilecek MR’dan sonra durumunun netleşeceğini kaydederek, hafta sonu oynanacak karşılaşmada sahada yer almasının zor olduğunu, ama Club Brugge ile oynanacak ilk karşılaşmada sahada olabileceğini dile getirdi.

Söyleşide Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun 'inşallah Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ligde ise Galatasaray şampiyon olur' demesi üzerine de Tolga Zengin, "Bizim için lig daha önemli; ama iki kulvarda da şampiyonluğu yakalamak hedefimiz." ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ta sevgi ve saygıyla karşılaştığını da dile getiren Tolga, "Futbolu da inşallah Beşiktaş’ta bırakırım." dedi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine de değinen Tolga, düşüncelerini şöyle belirtti: "Biz kendi işimize bakmalıyız. Özellikle ligde son 2 maçtaki puan kayıplarından ders çıkarmalıyız. Pozisyon gereği de olsa kırmızı kart görmemeliyiz. Daha sakin olmalıyız."

Bülent Kerimoğlu da Tolga’nın daha önce verdiği, "Atatürk Olimpiyat Stadı’nın sadece Atatürk ismini alması dışında hiçbir şeyini beğenmiyorum" beyanatını hatırlatarak, "Atamıza ve Cumhuriyetimize olan bağlılığını ifade etmesi benim gözümde Tolga’yı ayrı bir yere koyuyor." şeklinde konuştu ve Galatasaray taraftarı olmasına rağmen Belçika’da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş’a destek olmak için Belçika’ya gideceğini kaydetti.

Tolga Zengin, Bülent Kerimoğlu ve Ece Erken söyleşinin sonunda öğrencilerle Ece Erekn’in kamerasından öz çekim yapmayı da ihmal etmediler.

Editör: TE Bilisim