Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin İdman Yurdu’nun idmanını ziyaret ederek, futbolculara tatlı ikram etti.

Macit Özcan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Mersin İdnan Yurdu teknik direktörü Giray Bulak ve futbolcular, Başkan Hamit Tuna’ya
teşekkür etti.
Mersin İdman Yurdu takımı için birliktelik ve dayanışmanın önemli olduğunu ifade eden Teknik Direktör Giray Bulak; “Türk toplumu olarak bizler maddiyattan çok maneviyata önem veren insanlarız. Toroslar Belediye Başkanımız Hamit Tuna’ya böyle bir dönemde bizlere verdiği destekten dolayı Kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Başarıya giden yolda birlik ve beraberlik olgusu son derece önemlidir.” diye konuştu.

Zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu’na iyi günde olduğu gibi kötü günde de destek olunması gerektiğini vurgulayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise tüm kente 'takımının yanında bulunun' çağrısı yaptı.

Bu hafta oynanacak Kayserispor maçı ile birlikte Mersin İdman Yurdu’nun galibiyet serisine başlayacağına inandıklarının altını çizen Tuna, “Mersin İdman Yurdu kentimizin Süper Lig’deki tek takımı. Biz de bu kentin bir yöneticisi olarak güzide kulübümüzün idmanını takip ederek futbolcularımızın morallerini yükseltmek ve yanlarında olmak istedik.” dedi.

Yaşanan son süreçte bir takım şansızlıklar sonucunda alınan kötü sonuçların takımı ligin dibine doğru ittiğini kaydeden Tuna, taraftarından futbolcusuna kadar tüm ekibin azim ve kararlılıkla mücadele ederek bu zor günlerin atlatılabileceğini söyledi.

Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’de yer almasının kentin ekonomik ve imajı bakımından da çok önemli olduğunu vurgulayan Tuna, şöyle devam etti: "Mersin’in spor kenti olarak anılmasında önemli bir yere sahip olan Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’de kalması gerekir. Çünkü bu Mersin’in imajı ve ekonomisi açısından son derece önemlidir. Bizim inancımız takımımızın Süper Lig’de kalacağı yönündedir. Bunun içinde özellikle iş adamlarımızın takıma destek olması gerekmektedir. Sezon sonunda inşallah üzülmeyeceğiz.”

Editör: TE Bilisim