Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maçta takımların ilk 11'leri açıklandı.

Trabzonspor’da Bamba, Colman, Mustafa Yumlu, Soner ve Janko sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna alınmadı. Bordo-mavililer, hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-0 kazandıkları Eskişehirspor maçındaki 11’le sahaya çıktı.

Trabzonspor’dan sezon başında olaylı bir şekilde Galatasaray’a transfer olan Burak Yılmaz ile yurt dışı deneyimin ardından sarı-kırmızılı takıma gelen Umut Bulut, Avni Aker’de eski takımına karşı ilk kez forma giyecek. Daha önce bordo-mavili formayı giyen Selçuk İnan da ilk 11’de sahaya çıkarken, bir başka eski Trabzonsporlu Engin Baytar ise yedekler arasında yer aldı.

Bordo-mavili taraftarlar tribüne astıkları, “İnanmayan Umut'suz Burak'ıp gidenlerin değil, Onur'lu Zengin'lerin Güneş'idir Trabzonspor” yazılı pankartla eski futbolcularına göndermede bulundu. Galatasaray ısınmak için sahaya çıktığında bordo-mavili taraftarlar Burak Yılmaz’a tepki gösterdi.

Hafif yağmura rağmen Trabzonsporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Avni Aker Stadı sezon başından beri lig maçlarında ilk kez bu kadar doldu.

İki takımın zorlu 90 dakikası öncesinde ilk 11'ler ise şöyle:
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman
Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Celutska, Emerson, Zokora, Sapara, Adrian, Olcan, Halil, Henrique
Galatasaray: Muslera, Reira, Semih, Eboue, Dany, Melo, Selçuk, Ambrabat, Hamit, Umut, Burak
Editör: TE Bilisim