Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Geçtiğimiz hafta sahasındaki Galatasaray galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını da kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

İç sahadaki başarılı sonuçların aksine deplasmanlarda ise bir varlık gösteremeyen bordo mavililer, Ankara’da bu kötü istatistiği de tersine çevirmeyi hedefliyor. Karadeniz ekibinde, zorlu deplasmanda Mehmet Ekici, Cardozo ve Özer’in forma giyemeyecek olması en büyük handikap olarak görülüyor.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı için saat 13.30’da Ankara’ya gitti. Bordo mavili kafilede, kırmızı kart cezalısı Özer Hurmacı, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Aytaç Kara, uzun süreli sakatlığı geçmesine rağmen tam olarak hazır olmayan kaleci Onur yer almadı. Hafta başında yakalandığı gribal hastalık nedeniyle durumu belirsiz olan Oscar Cardozo ile sol kasığında ağrısı olan Mehmet Ekici de Ankara’ya götürülmedi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Özer’in yokluğunda Fatih Atik, Mehmet Ekici’nin yerine Soner Aydoğdu, Cardozo’nun yerine ise forvette Yatabare’ye görev vermesi bekleniyor.

5 önemli eksikle Gençlerbirliği deplasmanına giden Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Hakan, Salih, Bosingwa, Uğur, Medjani, Fatih, Deniz, Soner, Erkan, Yatabare


Editör: TE Bilisim