Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor maçı için İstanbul’a gitti.

THY’ye ait tarifeli uçakla saat 13.30’da Trabzon’dan hareket eden Trabzonspor kafilesinde, 19 futbolcu yer alıyor. Sakatlıkları bulunan Marek Cech, Marc Janko ve Zeki Yavru kafilede yer almadı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ayrıca Emerson, Volkan Şen, Emre Güral, Alim Öztürk ve Uğur Dündar’ı da Kasımpaya maçı kadrosuna almadı. Trabzonspor kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Tolga Zengin, Onur Recep Kıvrak, Abdullah Karmil, Didier Zokora, Aykut Akgün, Gustavo Colman, Adrian, Henrique, Alanzinho, Mustafa Yumlu, Giray Kaçar, Bamba, Sapara, Celutska, Halil Altıntop, Olcan Adın, Serkan Balcı, Yasin Öztekin ve Soner Aydoğdu.

Ligdeki Mersin İdmanyurdu ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Medical Park Antalyaspor maçlarındaki galibiyetlerle moral bulan Trabzonspor, Kasımpaşa engelini de kayıpsız geçmek istiyor. Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan bordo-mavililer, bu maçta alacağı galibiyetle Beşiktaş maçı öncesi ayrıca moral kazanmak istiyor.

Trabzonspor’da Zokora, Olcan, Celutska, Serkan, Colman, Yasin ve Soner 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcuların Kasımpaşa maçında kart görmesi durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın zorlu Beşiktaş ve Bursa maçı öncesi talebelerini kart görmemeleri için uyarıda bulunduğu bildirildi.

Trabzonspor’un Kasımpaşa maçın şu 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Bamba, Giray, Celutska, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Halil, Henrique.

Editör: TE Bilisim