Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Mersin İdmanyurdu maçının ardındın bir gün izin yapan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında pazar günü sahasında KDÇ Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını başladı.

    Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana devre arası kampında kalp rahatsızlığı yaşan Giray Kaçar, Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan kaleci Tolga Zengin ile Afrika Kupası için milli takım kamplarında bulunan Zokora ve Bamba katılmadı. Arka adalesinde sorun bulunan kaleci Tolga’nın, İstanbul’da kontrollerden geçtiği bildirildi. Başarılı kalecinin, Karabük kaçında forma giymesinin zor olduğu kaydedildi.

    Bordo-mavili futbolcular, 15 dakikası basına açık antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

MAÇI BAYAN VE ÇOCUK TARAFTARLAR İZLEYECEK

    Trabzonspor’un ilk yarının son haftasında Galatasaray ile oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle aldığı cezadan dolayı Karabükspor maçını bayan ve çocuk taraftarlar izleyecek. Müsabakayı takip etmek isteyen kadın ve 12 yaş altı erkek çocukları için bilet dağıtımına bugün başlandı.

    Bu yıl önceki sezondan farklı olarak pembe renkli kadın ve çocuk kombine kartlarının da geçerli sayılacağı ve bu kartlara sahip kadın ve çocuk taraftarların müsabakayı izleyebilecekleri bildirildi. Diğer kombine kartların ise geçerli olmadığı ifade edildi.



Editör: TE Bilisim