Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Moskova’da forma giyen Christopher Samba’yı Trabzon’a getirdi.

Londra’dan özel uçakla getirilen 1.95 boyundaki tecrübeli savunma oyuncusu, Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı ile öğle saatlerinde Trabzon Havalimanı’na indi. Kulüp yetkililerinde karşılanan Samba, basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı kısa açıklamada, Trabzon’da olmaktan mutlu olduğunu, iyi şeyler yapacağına inandığını dile getirdi.

Daha sonra kulüp aracı ile tesislere götürülen Samba, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile transferin son detaylarını görüşecek. Kongolu futbolcunun, Trabzonspor’a yıllık 2.5 milyon Euro’ya imza atacağı belirtiliyor.

ALVARADO DA GELDİ, SIRA N’DOYE’DE
Bu arada, Trabzonspor’un daha önce prensipte anlaştığı Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado da Trabzon’a geldi. AZ Alkmar forması giyen başarılı kalecinin bugün sağlık kontrolünden geçirileceği ve yapılacak son görüşmelerin ardından da sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Bordo-mavililerin anlaşmayı vardığı Hull Cityli golcü Dame N’Doye’yi de yarın Trabzon’a getireceği öğrenildi.

WARİS LORİENT’E GİTTİ
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen, ancak bir türlü beklentilere cevap veremeyen Majeed Waris’i ise Fransa'nın Lorient takımına sattı. Bordo-mavililerin, bu transfere karşılık Fransa kulübünden 4 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli alacağı açıklandı. Futbolcunun bir sonraki transferinde de 4 milyon 500 bin Euro’yu aşan kısmının yüzde 15’ini Trabzonspor’u alacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim