Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Trabzonspor Kulübü, Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden taraftarlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımız ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen taraftarlarımızı taşıyan aracın Giresun’un Görele ilçesinde kaza yapması sonucu 2 taraftarımızın öldüğü, 4 taraftarımızın yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız."

Kazada hayatını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Köse’ye Yüce Allah’tan rahmet dilenen açıklamada, yaralanan Engin Albayrak, Fatih Kalyon, Eyüp Vanlıoğlu ve Ercan Mollahüseyinoğlu’na geçmiş olsun, hayatını kaybeden taraftarların ailelerine, sevenlerine ve camiaya başsağlığı dilekleri iletildi.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin 1 - 0 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı maçın ardından Trabzon’a dönmek için yola çıkan bordo-mavili taraftarlar, Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun'un Görele ilçesi Soğuksu Mahallesi mevkiinde, bugün sabah saatlerinde kaza yapmıştı.

İçerisinde bordo-mavili taraftarların bulunduğu Ercan Mollahüseyinoğlu, idaresindeki, 61 FC 956 plakalı panelvan tipi araç, önünde seyreden 54 KR 433 plakalı TIR’ın sol tarafına arkadan çarpmış, kazada Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Hasan Köse olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Eyüp Vanlıoğlu, Engin Albayrak, Fatih Kalyon, Ercan Mollahüseyinoğlu Görele ve Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Öte yandan, kazada vefat eden gençlerden Şerafettin Vanlıoğlu'nun Of İmam Hatip Lisesi kantininde, abisinin yanında çalıştığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim