24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Trabzonspor Kulübü, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kulübün borçlarına karşı ipotek gösterildiği iddialarını yalanladı. Söz konusu işlemin, HES projesi için gerekli olan banka kredisine finansman sağlanması amacıyla yapılan normal bir prosedür olduğu belirtildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin banka kredilerine karşılık ipotek gösterilmesiyle ilgili olarak medyada yer alan haberler üzerine bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu ipotek işleminin kulübün borçlarına yönelik gerçekleştirildiği bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu tesislerimizin, kulübümüzün geleceğine yönelik en ciddi projelerden biri olan HES projesinin özkaynak finansmanı için gerekli olan banka kredisine finansman sağlanması amacıyla yapılan bu girişim normal prosedürün yerine getirilmesinden farklı bir amaç taşımamaktadır.

Ayrıca bu operasyon yönetim kurulumuzun ortak görüşü doğrultusunda ve tüm yöneticilerimizin bilgisi dahilinde gerçekleştirilmiş bir operasyondur. Bunun dışında yapılan spekülasyonların hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır.”

Editör: TE Bilisim