24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Elazığ Valisi Muammer Erol, topladıkları yardımları Arıcak İlçesi Üçocak Beldesi Haberci İlköğretim Okuluna götüren ve öğrencilere dağıtan öğrencileri kabul ederek kutladı.

Fırat Üniversitesi'nde eğitim gören ve Trabzonsporlular Kulübü olarak faaliyetlerini sürdüren öğrencilerden bir grup topladıkları erzak, giyim malzemeleri ve kırtasiye yardımları ile Trabzonspor Kulübü lisanslı ürünlerinden oluşan yardımları Arıcak İlçesi Üçocak Beldesi Haberci İlköğretim Okulu'na götürerek öğrencilere dağıttılar.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Fırat Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Taha Kavuş, yardımları Elazığ Valiliğinin tahsis ettiği araçla yerine ulaştırdıklarını belirterek, topladıkları yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi'nde Trabzonsporlular Kulübü üyeleri daha sonra Vali Muammer Erol’u ziyaret ederek yaptıkları yardım hakkında bilgi verdiler. Vali Erol ise yapılan yardımların yerine ulaştığına inandığını belirterek öğrencileri tebrik etti ve ay - yıldız işlemeli birer tablo hediye etti.

Editör: TE Bilisim