Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön eleme Turu’nda perşembe günü Rabotnicki ile oynayacağı rövanş maçına hazırlanan Trabzonspor, Stephane M’bia’dan sevindirici haber geldi. Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı çalışan Kamerunlu futbolcu, takımla çalışmalara başladı. Dün akşamki çift kale maçta da yer alan M’bia, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına en arkan başlayan takım olmasına rağmen transferin tamamlanamaması, sakatlıklar ve takım içerisindeki sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Kaleci Onur Kıvrak, krizinin şimdilik tatlıya bağlanmasıyla rahatlayan Bordo-mavililere bir sevindirici haber de Stephane M’bia’dan geldi. Büyük umutlarla transfer edilen Kamerunlu futbolcu, son günlerinde katıldığı Hollanda kampında takımla tek antrenmana çıkabilmişti. Trabzon’da yapılan çalışmada dizinden sakatlanan tecrübeli isim, Almanya kampında da takımla çalışmalara katılamamıştı. Tedavi sürecini salonda çalışarak geçiren M’bia, 4 günlük iznin ardından dün yapılan antrenmanda takımla çalışmalara katıldı. Çift kale maçta da yer alan başarılı futbolcu, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenman ve maç eksiği bulunan başarılı ismin perşembe günkü Rabotnicki maçında forma giyip giymeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Bordo-mavili takımın teknik kurmaylarının M’bia ile ilgili kararını maç günü vereceği belirtildi.

ALVARADO PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

Bu arada Onur krizinin ardından kaleci arayışlarına hız veren ve prensip anlaşmasına varılan Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado’nun perşembe günü Trabzon’a geleceği belirtildi. AZ Alkmar’da forma giyen ve bonservisi elinde olan 26 yaşındaki başarılı kaleci de dün ülke basınına yaptığı açıklamada transferi doğrulamıştı. Bordo-mavili kulübün yetkilileri de Alvarado’nun perşembe günü Trabzon’a geleceğini açıkladı.

Stoper ve forvete takviye arayışlarını da sürdüren Trabzonspor’un son birkaç sezondur peşine düştüğü Senegalli golcü Dame N'Doye ile de anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Boro-mavililerin, stoper için ise Dinamo Moskova’dan Kongolu Samba ve Schalke 04’te forma giyen Brezilyalı Santana için girişimlerde bulunduğu kaydediliyor.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen, ancak bir türlü beklentilere cevap veremeyen Majeed Waris’in ise Fransa’nın Rannes takımıyla görüştüğü öğrenildi.


Editör: TE Bilisim