Transferde yeni sezonun ilk bombasını patlatmak için Galatasaray kolları sıvadı…

Performansıyla kısa sürede yıldızını parlatan ve Milli Takım’a kadar yükselen Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Alper Potuk konusunda sarı kırmızılılar ciddi olduğunu gösterdi.

Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!

İspanyol ekibi Valencia’nın da peşinde olduğu Alper Potuk için G.Saray, Eskişehirspor’a teklifini sundu. Hürriyet’in haberine göre, Eskişehirspor’un 6.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği milli oyuncu için Cimbom, kırmızı siyahlılara Emre Çolak ve 4 milyon Euro önerdi, gelecek cevabı beklemeye başladı…

KARARLI OLDUKLARINI GÖSTERDİLER
Fatih Terim’in ısrarla takımda görmek istediği Alper Potuk için ciddi bir adım atan Galatasaray, Valencia’nın yanısıra ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu başarılı oyuncuyu renklerine bağlamakta kararlı olduğunu böylece gösterdi. Eskişehirspor cephesi daha önce “Fenerbahçe’den teklif almadık” demiş ama Galatasaray ile ilgili bir açıklamada bulunmamıştı. Şampiyonluk sürecinde takımın motivasyonunun bozulmaması ve yapılacak pazarlıkla ilgili bilgilerin dışarı sızmaması için transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürüten sarı kırmızılıların teklifine Eskişehirspor cephesi de sıcak bakıyor.

1.5 MİLYON EURO GARANTİ PARA
Alper Potuk’un da şampiyonluğa bir hayli yaklaşan ve önümüzdeki sezon da Devler Ligi’nde banko boy gösterecek olan Galatasaray’da forma giymek istediği yakın çevresince konuşuluyor. G.Saray’ın milli oyuncuya önerdiği garanti para ise 1.5 milyon Euro. Sezon sonunda sarı kırmızılı yönetimin önce Eskişehirspor cephesi ardından da Alper Potuk ile el sıkışma ihtimali yüzde 90’ın üzerinde.

FENERBAHÇE DE DEVREDE
Bu gelişmeler üzerine devreye giren Fenerbahçe ise yıldız oyuncu için kulübüne 8 milyon dolar teklifte bulundu. Başkan Ünal’ın ise 10 milyon dolarda ısrarcı olduğu ve bu rakamın aşağısına inmeyi düşünmediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim