Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
2013’ün en önemli salon organizasyonlarından biri olan Gençler ve Büyükler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası 2-3 Şubat’ta yapılacak. İstanbul’daki şampiyonanın Türk atletler için önemli bir sınav olacağı açıklandı.

Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenecek yarışmalarda 447 atlet mücadele edecek. Türkiye’den 43 ilin katılacağı şampiyonada KKTC’den 5, Bulgaristan’dan 3, Yunanistan’dan 2 ve Sırbistan’dan da bir atlet bulunuyor.

Şampiyonada büyük kadınlar, büyük erkekler, genç kadınlar ve genç erkekler olmak üzere dört kategoride yarışmalar düzenlenecek. Her kategoride 13 branş koşulacak, toplam 52 birinci belli olacak.

İstanbul’daki şampiyona, büyükler düzeyindeki atletler ile gelecek vadeden isimleri bir araya getiriyor. Pınar Aday, Hatice Öztürk, Toros Pilikoğlu, Kaan Şencan, Yunus Pehlevan gibi genç yetenekler atletizm severlerin önüne çıkacak.

2012’de Helsinki’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda 400 metre engellide ikinci olan Sırp atlet Emir Bekriç de 400 metrede yarışacak isimler arasında.

Tüm sporseverlerin davetli olduğu yarışlar iki gün boyunca saat 13.00’te başlayıp 18.00’de sona erecek. Yarışlar, ücretsiz olarak izlenebilecek.

Editör: TE Bilisim