2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçında bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Milli Takımımızın konuğu Macaristan. Türkiye için gruplardaki şansını devam ettirme adına çok önemli olan bu karşılaşma saat 20:30'dan itibaren Startv'den naklen yayınlanacak.

D grubunda aldığı kötü sonuçlarla ilk iki şansını zora sokan Türkiye, Macaristan karşılaşması ile şansını tekrar yukarılara taşımak istiyor. Macaristan ile daha önce 11 kez karşılaşan Ay-Yıldızlılar bu maçlardan 4 kez galip ayrıldı. 1 maçın berabere bittiği mücadelelerde Macaristan'ın 6 galibiyeti bulunuyor.

Gruplarda oynadığı beş maçta iki galibiyeti bulunan Türkiye 6 puan ile 4. sırada bulunuyor. Oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberliği bulunan Macaristan ise gol averajıyla 2. sırada bulunuyor.

Türkiye Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadığı karşılaşmalarda ise oldukça başarılı. Kadıköyde oynadığı 12 karşılaşmadan 8 galibiyet 2 beraberlik alan Ay-Yıldızlılar bu maçlarda 23 gol atıp kalesinde 12 gol gördü.

Brezilya 2014 şansını devam ettirmek isteyen milli takımımızda bu maç oldukça kritik. Grıplarda 10 puanı bulunan Romanya ve Macaristan'ı yakalayıp play offlara kalma şansını devam ettirmek isteyen Ay-Yıldızlılar bu kritik maçı kazanarak grupta tekrar iddialı konuma gelmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE:
Onur- Gökhan, Gönül, Semih Kaya, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım- Alper Potuk, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Nuri Şahin, Arda Turan- Burak Yılmaz

Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı

MACARİSTAN:
Kiraly- Vanczak, Korcsmar, Meszaros, Kadar- Koman, Pinter, Hajnal, Dzsudzsak- Szabics, Szalai

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20:30
YAYIN: Star TV
HAKEM: Milorad Mazic

Editör: TE Bilisim