Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
U-15 Su topu müsabakalarında İskenderunlu sporcular da yer aldı.

Hatay’ın İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcularının da yer aldığı U-15 Sutopu Bayan Milli Takımı Karedeniz Kupası Turnuvası'na katıldı.
U-15 Su Topu Bayan Milli Takımı'nın da yer aldığı Karadeniz Kupası Bulgaristan’ın Burgaz kentinde yapıldı. Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Türkiye ve Moldova’nın katıldığı müsabakalarda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü'nden Ecehan Gökçe Temel ve Zeynep Kılıç, Hatay Gençlik ve Spor Kulübü’nden Zeliha İlhan olmak üzere 3 İskenderun’lu sporcu, 17 kişilik U-15 Türk Milli Takımının kadrosunda yer aldı.

Ayrıca İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu Antrenörümüz Mehmet Aktepe de bu müsabakada milli takımın başında görev aldı. Turnuva sonunda sıralama 1. Sırbistan, 2. Romanya, 3. Bulgaristan, 4. Türkiye, 5. Moldova olarak gerçekleşti.

Son yıllarda ulusal arenada önemli başarılar elde edildiğini belirten İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, "Başarılarımızda ekip olarak planlı, programlı çalışmalarımız, sporcularımızın milli takımlarda görev almasında etkili olmuştur. Geçmiş yıllarda Sutopu Milli Takımları'na kazandırdığımız sporcularımızın başarılarının tesadüf olmadığı böylece anlaşılmaktadır. Düzenli antrenman yapabilme olanağı bulduğumuz sürece, kulüp olarak önümüzdeki sezonda 2. Lig'de 6 ve 1.ligde 1 olmak üzere toplam 7 takımımızla temsil edeceğimiz şehrimize, daha nice başarılar getireceğimize ve milli takımlara sporcu gönderebileceğimize inancımız tamdır." dedi.

Editör: TE Bilisim