Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
 UEFA, bu sezon mali durumunu düzeltmek için taahhüt imzalayan Galatasaray'ın hesaplarında iyileşme görülmediğini TFF'ye iletti. Mayıs ayına kadar düzelme olmazsa Avrupa'ya gidemeyecek.  


Galatasaray'da Ünal Aysal'ın arkasına bakmadan görevi bırakması ve kongre kararı alması ile ilgili olarak pek çok iddia atılıyor. MASAK'ın (Mali Suçları Araştırma Kurulu) kulübün defterlerini incelemesi en büyük neden olarak gösterilirken bir başka iddia ise UEFA'nın TürkiyeFutbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiği finansal fair-play raporu... Galatasaray'ın geçen sezon ceza aldığı ve bu sezon mali durumunu düzeltmek için UEFA Finans Departmanı ile taahhüt imzalamasına rağmen iyileşme görülmediği bilgilerinin TFF'ye iletilmesi...

FEDERASYON DA UYARDI

Sarı-kırmızılı kulübün, önünde finansal fair-play kurallarına uymak için Mayıs ayına kadar süre olmasına rağmen 2014 yılının son çeyreği için yapılan ön mali değerlendirme raporları taahhüdün yerine getirilmesini imkansız kılıyor. TFF'nin finansal departmanının da Galatasaray'ın hesaplarını incelediği ve şu haliyle gelecek sezon Avrupa kupalarına gitmelerine imkan olmadığını da rapor olarak kulübe ilettiği iddia edildi. TFF'nin UEFA'ya gönderdiği ön çalışma raporunda Galatasaray dışında, Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor gibi kulüplerin de finansal fair-play'e uygunluk göstermediği iletildi.

Editör: TE Bilisim