Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, evinde ağırladığı Göztepe'yi Erçağ'ın golüyle 1-0 yenmeyi bildi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ilk 6'da yer alıp Play Off'a kalmak için Samsun'da oynayacakları maçın önemli olduğunu belirterek, "Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Kimseden medet umarak Samsun'a gitmeyeceğiz. Bu futbol anlayışını Türkiye'nin hangi sahasında olursa olsun sahaya yansıttığımız sürece sorun olmadan Samsun'dan döneriz." dedi.

Uğur, maçın ardından yaptığı açıklamada, Göztepe maçı ile herşeyden evvel önemli bir müsabakayı kazandıklarını bildirdi. Karşılaşmanın kendi sahalarında oynadıkları ligin son müsabakası olduğunu hatırlatan Uğur, hem coşkulu oynayıp hem de kazanmanın keyif verici olduğunu söyledi. Koydukları hedefe bir adım kaldığını dile getiren başarılı teknik adam, şunları söyledi:

"İlk 6 için son haftayı kazanmak istiyoruz. Ben inanıyorum ki bu yürekli çocuklarla ilk 6'da Süper Lig mücadelesi vereceğiz inşallah. Bir haftamız kaldı, bir hafta sonra daha açık ve net şekilde konuşacağız. Bugün yapılan mücadele için oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Bu sıcakta hem iyi futbol oynandı hem de mücadele gücü yüksek güzel bir müsabaka oldu, keyifliydi."

GÖZTEPE CEPHESİNDE YENİLGİNİN ÜZÜNTÜSÜ YAŞANIYOR

Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise iki tarafın da çok şiddetle galibiyete ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

"Kazanmamız halinde son maça girmeden işi noktalıyorduk. Rakibimiz de kazanarak iddiasını devam ettirmek niyetindeydi. Dolayısıyla zorlu ve kaliteli geçmesi beklenen bir maçtı. Takımımız hem kötü oynadı hem de sıcaktan oldukça etkilendi."

Beklenen arzu edilen maç kalitesinin ortaya çıkmadığını anlatan Kılıç, bundan yararlananın Adana Demirspor olduğunu hatırlatarak şöyle devam etti:

"Fazla üretken de olamadık. İlk yarı başa baş oynasak ve beraberlikle bitirebilseydik rakibin risk alarak oynadığı anlardan faydalanabilirdik. Ama 1-0'a gelmemiz düşündüğümüz planı da yapmaya yetmedi. Kısaca bu kadar galibiyete ihtiyacı olan bir takımı karşı kötü ve durgun oynayarak kazanamazsınız. Dolayısıyla sonucu normal karşılıyorum."

Editör: TE Bilisim