Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Fatih Terim'in önümüzdeki sezon da takımın başında kalacağını belirtti. NTV Spor'a konuşan Aysal, "Arada anlaşmazlıklar yanlış anlamalar olmuştur ama başarılı iki sene geçirdik. Gelecek sezon sonuna kadar kontratı var." dedi.

Göreve gelişinin ardından üst üste 2. şampiyonluğuna imza atan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Fatih Terim'in önümüzdeki sezon da takımın başında kalacağını belirtti. Aysal, "Arada anlaşmazlıklar yanlış anlamalar olmuştur ama başarılı iki sene geçirdik. Gelecek sezon sonuna kadar kontratı var." dedi.

Aslında sezonun bitmediğini ve önlerinde çok zor iki maçları daha olduğunu belirten Aysal, "Aritmetik olarak baktığınız zaman olaya, lig bitmiş gibi görünüyor ama biz son düdüğü duymadan ligin bittiğine inanmıyoruz. Böyle zor bir ligde iki sene üst üste şampiyon olmak büyük başarı. Ben bütün futbolcularımı teknik heyeti kutlamak istiyorum." dedi.

Fatih Terim ile aralarında bir sorun olmadığını ifade eden Aysal, "Benim de hocamın da gelecek seneye kadar kontratı var. Ben seçimle geldim onun da kontratı var. İki seneyi çok iyi geçirdik. Arada anlaşmazlıklar yanlış anlamalar olmuştur ama başarılı iki sene geçirdik." diye konuştu.

Terim'in gelecek sezon sonuna kadar görevinin başında kalacağını belirten Galatasaray Başkanı Aysal, sonraki döneme gelecek sene mayıs ayında yapılacak kongre sonrası görevde olacak yönetimin karar vereceğini dile getirdi.

Gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisine de değinen Ünal Aysal, "Gelecek haftaki maç sanki bir şekil görülmekle birlikte öyle değil. Fenerbahçe camiası da Galatasaray camiası da bu maçın hak ettiği şekilde iki takımın da gücünü tartacağı şekilde geçmesini bekliyor." dedi.

Editör: TE Bilisim