Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'

Kocali’nde bulunan yerel bir gazetenin her yıl düzenlediği ‘yılın iş adamı’ ödülünü kazanan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ödülü aldığı gecede önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, takımın şu andaki kadrosu ve takviyelerin yanı sıra Alper Potuk, Robben ve Quaresma ile ilgili soruları cevaplandırdı. Hafta sonunda ligin son maçında karşılaşacakları Trabzonspor maçının dostluk maçı gibi geçeceğini söyleyen Ünal Aysal, "Lig aslında biteli çok oldu. Yani aslında Sivas maçından sonra lig bitmişti bizim için, Galatasaray için. Ama özellikle düşme durumunda olan takımlar için zor bir hafta sonu bu. Herkesin gönlüne göre versin Allah diyelim. Herkese başarılar diliyorum" diye konuştu.

‘GELECEK SEZONDAN ÜMİTLİYİM!’

Galatasaray’dan her sezon daha da ümitli olduğunu ve üstlerine koyarak ilerlediklerini belirten Ünal Aysal,"Ben gelecek seneye dönük olarak Galatasaray'dan daha fazla ümitliyim. Bu sene sonuna kadar biraz heyecanla gittik. Gelecek sene daha derli toplu, daha organize bir şekilde sezonu bitireceğimize inanıyorum" dedi.

Ünal Aysal, "Yurt dışındaki başarılar yönünden de bu sene biraz iyi günlerimiz, biraz kötü günlerimiz oldu. Kendimizden pek emin değildik ki evvela kötü günler oldu. Daha sonra biraz daha iyi günler oldu biliyorsunuz. Ama gelecek sezonda yurt dışında daha emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum. Son derece iyimserim 2013-2014 sezonu için" diye konuştu.

ALPER VE QUARESMA TRANSFERİ

Sarı-kırmızılı Başkan Ünal Aysal, Alper Potuk ve adı son günlerde konuşulmaya başlanan Quaresma’yla ilgili görüşlerini dile getirerek, "Alper konusunda çözülmeyecek bir sorun yok ortada. Sadece şu ligler bitsin, biz başkanlar olarak oturup karşılıklı konuşup, bunun göbeğini keseriz. Quaresma ile ilgili böyle bir imkan var, doğru. Ama henüz bizim masaya yatırdığımız bir konu değil. Oturup konuşmamız lazım. Quaresma iyi bir oyuncu olmasına rağmen Türkiye'den maalesef çok iyi intibalarla ayrılmış bir oyuncu değil. Referanslarına bakacağız. Beşiktaş ne düşünüyor, onların tecrübelerini değerlendireceğiz. Bir ihtimal düşünebiliriz. Robben konusu ise, bunu hep ben söylüyorum; 30-40 milyon Euro'luk futbolcular henüz bizim için erken. Bütçemize göre daha dikkatli gitmeliyiz. Elimizdeki kadro zaten çok iyi... Bu kadronun üzerine Robben'i koymak bence gerekmiyor şu etapta. Ama birkaç sene sonra o tip oyuncular da devreye girebilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim