Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Konya’da 13–17 Mayıs 2013 arasında düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Okullararası Yıldızlar Tekvando Türkiye Birinciliği'nde, Uşak Üftade Ortaokulu öğrencisi Fatma Sena Tekeli şampiyon oldu. Her ilden her kategoride birer sporcunun ter döktüğü müsabakalara, yaklaşık 900 kişi katıldı. Büyük çekişmelere sahne olan şampiyonada, millî takım seçmeleri de yapıldı.

Spor kariyerinde 10 altın, bir gümüş ve üç bronz madalya bulunan, 2012 yılında yıldızlar Türkiye üçüncüsü olan Tekeli, Konya’daki şampiyonada bütün maçlarını kazandı. Uşak ili ise takım halinde ikinci oldu. Konu hakkında açıklama yapan Üftade Ortaokulu Müdürü Cemalettin Baştuğ, “Her sene SBS'de birinci çıkarıyorduk. Sportif alanda da Türkiye şampiyonu olmak çok güzel. Sporun her alanında yatırımlarımız devam edecek. Tekvando hocamız Ramazan Akçadağ ve Fatma Sena, sene boyunca çalışmalarının karşılığı aldı.” dedi.

Editör: TE Bilisim