Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üst Klasman Hakem Ara Semineri'ne katılan hakemler, FIFA Sprint Testi'nden geçti.

Antalya Mardan Palace'da dün başlayan seminerin ikinci gününde üst klasman hakemler, Zeytinköy 100. Yıl Tesisleri'nde gerçekleştirilen fiziksel teste katıldı. Hakemler, MHK Fiziksel Gelişim Sorumlusu Ali Kızılet gözetiminde testi başarıyla tamamladı. Testte, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ve UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi Giovanni Stevanato ise, hakemlerin son durumlarını gözlemleme fırsatı buldu.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda görev yapan Elit Hakem Cüneyt Çakır, Japonya'da testi geçtiği; Özgür Yankaya da bugün oynanacak Akhisar Belediye Gençlik ve Spor - Medical Park Antalyaspor erteleme maçını yöneteceği için FIFA Sprint Testi'nde yer almadı. Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek ise, Roma'da yapılacak UEFA Yo-Yo Testi'ne katılacakları için yarın Yo-Yo Testi'nden geçecek.

MHK Üst Klasman Hakem Ara Semineri, şu sıralarda yapılan seminer açılış töreni ile devam ediyor. Açılış töreninde UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenber de bir bilgilendirme konuşması yaptı ve 2012 yılındaki Türk hakemlerinin başarılarını anlattı.

Seminer, flash röportaj ve teknik toplantılarla devam edecek. Turnuvanın gala yemeği ve kokart töreni ise bu akşam aynı otelde saat 20.00'de yapılacak. Seminer yarın yapılacak flash röportajlarla sona erecek.

Editör: TE Bilisim