24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünoğlu, bordo mavili takımın her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu söyledi.

Zonguldak Ereğli Trabzon Taraftarları Derneğini ziyaret eden Üstünoğlu, açıklamalarda bulundu. Dün akşam oynanan ve Trabzonspor'un 2-1 lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada Beşiktaş'ın attığı gol ve hakem yönetiminin konuşulduğu sohbette Üstünoğlu, hakem Ali Palabıyık'ın maç genelinde iyi bir oyun yönettiğini ancak Ricardo Quaresma'nın, attığı golden önce yaptığı hareketle ikinci sarı karttan atılması gerektiğini ve golünde olmayacağını söyledi.

Sohbetin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünoğlu, takım olarak 3 transfer daha yapmak üzere olduklarını yapacakları transferlerin isimlerinin ise kendisinde kalmasını istediğini belirtti.

Üstünoğlu, "Avrupa kupalarından elenmek bizleri üzdü tabi ki. Çünkü biz biliyorsunuz geçmiş yıllarda Avrupa kupalarında üst seviyelerde oynayan bir ekiptik. Bu sene de arzu ederdik ki üst seviyelere oynayalım. Ancak futbol bu. Futbol da böyle şanssızlıklar maalesef oluyor. Şu anda lige odaklandık. Trabzonspor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımdır. Geçmişine baktığınızda, 4 büyük dediğinizde 7 tane şampiyonluğunu görüyorsunuz. Dolayısıyla bu sene de renkli bir yıl olacak. Zorlu bir yıl olacak. Trabzonspor ligi forse eden ligin güçlü ekiplerinden olduğunu ilerleyen günlerde daha net bir şekilde göreceksiniz. Transfer konusunda da bu hafta içerisinde 1-2 hatta 3 transferi duyuyor olacaksınız. İsimler bende kalsın" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim