Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde VakıfBank, Çanakkale Belediyespor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek kazanma geleneğini sürdürdü.

VakıfBank, Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda Çanakkale Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti ve liderliğini korudu. Sarı siyahlılarda skora en fazla katkı yapan isimler 14 sayıyla Robin de Kruijf ve 13 sayıyla Elitsa Vasileva oldu.

Anafartalar Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Gözde, Bahar, Sheilla, Vasileva, Robin, Naz ve Gizem Karadayı (L) ilk altısıyla başlayan VakıfBank, müsabakanın birinci setini rahat bir oyunla 25-11 kazandı ve setlerde 1-0'ı buldu. Sarı-siyahlılar, teknik molalara 8-5 ve 16-10 önde girdiği ikinci seti de 25-19 almayı bildi.

Çanakkale deplasmanında üçüncü ve son seti de 25-14'le önde tamamlayan VakıfBank karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Puanını 55.1'e yükselten VakıfBank liderliğini sürdürdü. VakıfBank'ta günün en skorer isimleri 14 sayıyla Robin de Kruijf ve 13 sayla Elitsa Vasileva oldu.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi 6'lı Play-off turu ilk maçında 5 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Grundig'le oynayacak.

Salon: Anafartalar
Hakemler: Ersin Altıparmak, Barış Karakoyun
Çanakkale Belediyespor: Merve Tanıl, Jana, Gamze Ergin, Ceydan Aktaş, Ela, Selin Uygur (Simge Şebnem Akoz, Ceren Çağlar, Nilay Sevinç, Ebru Uygurtaş, Hande Korkut, Zeliha Barut)
VakıfBank: Gözde Sonsırma, Bahar Guidetti, Shilla, Elitsa, Robin, Naz Ayol (Gizem Karadayı, Kübra Akman, Çağla Akın, Ceren Kestirengöz, Güldeniz Önal)
Setler: 11-25, 19-25, 14-25
Süre: 66 dakika (20, 24, 22)

Editör: TE Bilisim