Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
PTT Birinci Lig'de zor günler geçiren Samsunspor'a Vali Hüseyin Aksoy'dan moral ziyareti geldi.

    Asan Tesisleri’ne İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve İl Jandarma Komutanı J.Albay İsmail Özcan ile birlikte gelen Vali Aksoy’u kulüp başkanı ve oyuncular kapıda karşıladı. Geçtiğimiz hafta ligin son sırasında bulunan Ankaragücü’ne farklı mağlup olan Samsunspor’a deplasmanda yapacağı Bucaspor maçı öncesi moral vermek isten Vali Aksoy, bugünleri gelip geçeceğini söyledi. Dün olduğu gibi bugünde hep Samsunspor’un yanında olacaklarını kaydeden Vali Aksoy, şunları ifade etti:
    “Kentimizin önemli bir değeri olan Samsunsporumuza destek vermek amaçlı bugün buradayız. Zaman zaman çeşitli nedenlerle kulübümüzü ziyaret ediyoruz. Ligin bitmesine 4 hafta kaldı. Bu 4 maç Samsunspor için çok önemli maçlar. Şu anda ligde bulunduğumuz arzu etmediğimiz ve sıkıntı oluşturacak bir konumdur. Bunu önümüzdeki haftalarda herhangi bir olumsuz noktaya taşımamak adına bundan sonraki maçlarımızın önemini bilerek sahaya çıkıp değerlendirme yapmamış ve ona göre maçları oynamamız gerekiyor. Gerek hocamız gerek yöneticilerimiz gerekse futbolcularımız bu sorumluluk içersinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Bizlerde Bucaspor maçı öncesinde buraya gelerek Samsunsporumuza desteklerimizi aktarıyoruz. 4 hafta kritik haftalar ve bu haftalarda sıkıntı yaşamadan, strese girmeden, son haftaya herhangi bir risk bırakmadan atlatmamız gerekiyor. Samsunsporumuza Samsunlu iş adamlarımızın belirli ölçüde destekleri genişleyerek devam etmesi gerekiyor. Sadece sınırlı birkaç kişinin destekleriyle bu takımı taşımamız oldukça zor. Onun için Samsun'un iş dünyasının Samsunsporumuza destek vermesini özellikle bekliyoruz."
    
    Yapılan ziyaretin takıma çok büyük bir moral katacağını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar da "Valimiz her zaman bizim yanımızda. Geçen hafta kötü bir hafta geçirdik. Onun üzüntüsünü yaşarken bize bu ziyareti hem bize hem de futbolcu arkadaşlarımıza büyük bir moral oldu. Yarın da İzmir'e, Buca deplasmanına giriyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim