Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından da onaylanan Veteranlar Futbol Ligi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Lider Girişimciler Derneği'nin önderliğinde yapılacak 'İkinci Bahar Spor Oyunları' diğer bir adı ile Veteranlar Futbol Ligi'nin lansmanı Şişli Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya proje koordinatörü Derya Kök ve 39 ilçenin temsilcileri katıldı.

40 yaş üzeri erkek ve kadınları kapsayacak olan organizasyona her ilçeden sadece 1 takım katılabileceği ve sadece kendi ilçelerini temsil edebileceği kaydedildi. Avrupa ve Anadolu Yakası olmak üzere 2 gurup halinde gerçekleşecek olan müsabakalar sonunda gurup birincileri İstanbul Valilik Kupası için yarışacaklar.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da onaylanan organizasyonlarda resmi hakemlerde görev alacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Futbol Adamları Derneklerinden 3'er temsilci olmak üzere 6 kişiden oluşan bir Danışma Kurulu da organizasyonda yer alacağı belirtildi.

Tanıtım toplantısında proje ile ilgili olarak bilgiler veren Derya Kök, "2015 yılında İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2016’da ise Türkiye genelinde bir organizasyon hedefliyoruz. 2017 ise Avrasya İkinci Bahar Spor Oyunları'nı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim